Je geboorte in kaart

geboorte in kaart

Geboorte in kaart

Ik hoor je denken: wat heeft je geboorte nu met ontspanning te maken? Een hele goede vraag! En om antwoord te geven op je vraag: meer dan je in eerste instantie zult denken.

Het allerprilste begin heeft grote invloed op de persoon die je nu bent. Door terug te kijken naar de geboorte kun je zien welke patronen die je nu ziet in je dagelijkse leven, voortkomen uit de geboorte. De overgang van in de buik naar op de buik is zo groots. Dit zit opgeslagen in je lichaam.

Wanneer je terugkijkt naar de geboorte van je kind of van jezelf, begrijp je waar gedrag vandaan komt. En het allerfijnste is dat je de inzichten gelijk kunt inzetten voor meer ontspanning. Je raakt in alle opzichten de kern waar het om gaat.

Ben je nieuwsgierig naar de invloed van jouw geboorte of die van je kind? Benieuwd naar de inzichten die het jou gaat brengen? Om je kennis te laten maken met geboorte in kaart organiseer ik inspiratieworkshops. Daarnaast geef ik individuele geboorte in kaart sessies.

Renske van der Voort-Soede

Renske van der Voort
Ontspannen Moederschap

“Ik vond het heerlijk in de buik van mijn moeder. Ik wilde er eigenlijk helemaal niet uit. Pas na 3 weken is mijn moeder ingeleid en ben ik in het ziekenhuis geboren. Tijdens de ‘geboorte in kaart-sessie’ had ik de kaart gepakt die hoort bij inleiding. Op de kaart stonden patronen geschreven die horen bij een inleiding.

Voelen zich vaak opgejaagd, zijn meegaand, vinden moeilijk rust.

Dit was voor mij zo herkenbaar! De geboorte in kaart-sessie heeft mij laten zien wat ik toen nodig had om te overleven. Maar dat is nu niet meer nodig. Het was tijd om de patronen los te laten en te kijken wat mij nu verder helpt. “

Individuele geboorte in kaart sessie 

Wil jij weten welke invloed jouw geboorte heeft? Of de geboorte van je kind? En hiermee gelijk inzichten krijgen die voor ontspanning zorgen? Dan is een individuele geboorte in kaart-sessie voor jou!

Bij een individuele geboorte in kaart maken we gebruik van de kaarten set. Deze kaarten set laat jou op verschillende manieren terug kijken naar de geboorte. Hiervoor nemen we alle tijd zodat er alle ruimte is om de puzzelstukjes op zijn plek te laten vallen.

Er wordt voor jou duidelijk welke invloed de geboorte heeft gehad. Je begrijpt waar gedrag vandaan komt en tijdens een individuele geboorte in kaart-sessie leer je gelijk hoe je deze kennis kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Bij een individuele geboorte in kaart krijg je:

  • Een sessie van 2 á 3 uur met alle aandacht voor jou verhaal.
  • Na deze sessie ontvang je een persoonlijk verslag thuis gestuurd waarin staat wat we besproken hebben.
  • Een 2de afspraak via skype of telefoon waarbij je eventuele vragen kunt stellen.  
  • Inzichten die zorgen voor begrip en duidelijkheid.
  • Concrete tips waardoor je de inzichten gelijk kan gebruiken.
  • Een afspraak bij jou thuis of in Amersfoort.

Investering: 124,95 euro inclusief btw

‘Je geboorte in kaart brengen is jezelf beter begrijpen’

Inspiratieworkshop geboorte in kaart

De geboorte als start voor ontspannen moederschap!

Ben jij benieuwd wat geboorte in kaart jou kan brengen?

Het is indrukwekkend, bijzonder en verrassend als we terugkijken naar het allerprilste begin. De start van je leven, je geboorte, is een ervaring die je hebt opgeslagen in je lichaam. Patronen die je nu in je leven laat zien, zijn terug te koppelen naar dat allereerste begin.

Ben je benieuwd naar wat jouw geboorte je kan vertellen? Of de geboorte van je kind? Kom dan naar de inspiratieavond geboorte in kaart en laat je verbazen over de impact van het allerprilste begin.

Tijdens een inspiratieavond:

  • Krijg je informatie over geboortepatronen
  • Maak je kennis met de kaarten set van je geboorte in kaart.
  • Weet jij welke 8 kritische fases we hebben doorgemaakt die van invloed zijn op wie je nu bent.
  • Durf ik te beloven dat er kwartjes gaan vallen die je nooit had verwacht.

Data: donderdagavond 13 juni 2019 van 20:00 tot 21:30
          donderdagavond 14 november 2019 van 20:00 tot 21:30
Investering: 15 euro inclusief btw
Locatie: boterberg 24 in Amersfoort

Deze inspiratieworkshop is ook aan te vragen op locatie.